Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El butlletí municipal “Avinyonet Avui” arriba al número 100

El butlletí municipal “Avinyonet Avui” arriba al número 100

La revista va néixer el març de 1992 impulsada per l’equip de govern comandat per l’alcalde Joan Marcé. El butlletí municipal “Avinyonet Avui” celebra aquest mes la seva edició número 100.

El darrer exemplar, que manté el format actual de 32 pàgines a tot color, repassa en un extens article alguns dels moments cabdals de la seva història com a mitjà, amb la
participació, entre d’altres, dels dos alcaldes que l’han acompanyat en els seus primers 26 anys d’història, Joan Marcé i Oriol de la Cruz.
Iniciativa de l’equip de govern que encapçalava en Joan Marcé, l’aparició d’Avintonet Avui va suposar un gran pas endavant al municipi a nivell informatiu i de promoció dels esdeveniments locals, com detalla l’exalcalde. El primer número va sortir a la llum el març de 1992 en format de 12 pàgines en blanc i negre. La publicació repassava la informació més rellevant del consistori, posant especial èmfasi en els plens i les comissions, però també oferint contingut útil per als joves, la gent gran, i una completa agenda cultural. La bona feina del primer equip de redacció, que encapçalava el regidor Josep Cartró i la periodista Montse Massana, va rebre els primers fruits amb la distinció del premi Arrel de l’any 1995, que considerava l’Avinyonet Avui millor butlletí municipal de la província de Barcelona.
L’Oriol de la Cruz, actual alcalde d’Avinyonet, reconeixia la importància de la publicació per al teixit social del municipi. El número 100 de l’Avinyonet Avui es pot trobar en format paper a les dependències municipals, i també a la web de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: