Dijous, 17 de gener de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Aquesta matinada ha mort el Rei Carnestoltes XVè i I de Vilafranca

El cap de protocol i el bisbe de la cort reial ho han anunciat visiblement afectats

Després de gairebé una setmana de disbauxa i diversió, el rei Carnestoltes ha mort avui al seu llit. Just quan tota la Cort estava ballant i saltant, tot fent una conga. Tot i que l’autòpsia encara ha d’acabar de confirmar les causes exactes de la mort, les primeres informacions apunten que els excessos darrers dies han estat els motius del traspàs del monarca.

A la primera de les vetlles, que que es farà aquesta mateixa tarda a la plaça de la Vilafranca, hi participarà la companyia de teatre local Et. Al. Demà dimecres de Cendra a partir de les 6 de la tarda a la plaça de la Vila es farà la darrera vetlla i a les set sortirà el seguici fúnebre en direcció al Parc Tívoli.

La comitiva de l’enterrament estarà formada per la Mort, els Tabalers del Ball de Diables de Vilafranca, el carruatge mortuori a cavall que traslladarà el fèretre del Rei Carnestoltes, les autoritats, vídua i ploraneres i la Banda de Música de l’EMM M. Dolors Calvet. L’enterrament passarà pels carrers Cort, Parellada, Palma, Sant Joan, rambla de Nostra Senyora, av. Tarragona i Bisbe Morgades. Arribats al Tívoli es farà la Lectura del Testament de Sa Majestat i es farà la incineració del Rei Carnestoltes quinzè i primer de Vilafranca. Tot plegat, acabarà amb una sardinada popular.

Enquesta

El líder que ara necessita el sobiranisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

23:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

23:30
Retalls d'història
La torre Dela i els primers vilafranquins
23:45
Vilafranca opina
Enquesta al carrer

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: