Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Abderrazak Samaoui i Jackeline Gómez guanyen la cursa de Sant Valentí

Abderrazak Samaoui i Jackeline Gómez guanyen la cursa de Sant Valentí

A la cursa de les Cabanyes hi van participar 142letes

Els atletes Abderrazak Samaoui (Velocistes Penedès) i Jackeline Gómez (Club Atletisme Vilafranca) van guanyar l’onzena edició de la Cursa de Sant Valentí de les Cabanyes, organitzada per l’ajuntament i la comissió de curses del municipi. Samaoui va lluitar amb l’atleta igualadí Carlos Cervera, una lluita que fins el final va estar present, entrant primer el vilafranquí (9’34”), era la tercera vegada que guanyava la cursa, al podi el van acompanyar Carlos Cervera (9’36’) i tercer Alberto Segura (10’03”). A l’apartat femení, va guanyar Jackeline Gómez (11’29”), que guanyava per segon cop la cursa, i la van acompanyar al podi Yveth Camus (11’38”) i l’atleta local Mari Carme Olaya (13’06”). En els premis locals masculins van ser per Delfí López (11’26”), Juan José Trinidad (11’45”) i Jordi Saumell (12’58”) i a l’apartat femení, Olaya, Gemma Saumell (18’42”) i Mariona Marcos (21’06”). La cursa la van finalitzar 142 atletes igualant la millor entrada de participants en meta de totes les edicions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: