Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 26èna edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca posarà a la venda 500 unitats

Els dies 17 i 18 de març els pavellons de la zona esportiva acolliran la Fira del Vehicle d’Ocasió, amb la participació de 16 concessionaris, 10 de turismes i 6 de maquinària agrícola

La Fira és organitzada per l’Associació de Concessionaris de l’Automoció i la Maquinària Agrícola de Vilafranca.
Com explica Jordi Carbó, des de l’Associació de Concessionaris, enguany s’aconsegueix per primer cop omplir el 100% dels pavellons, ocupant els 7.500 mestres quadrats amb més de 500 vehicles entre turismes, furgonetes, tractors i maquinària agrícola.
En relació a aquesta ocupació, Carbó remarca que es manté la zona de proves i venda d’outlet de cotxes i tractors. A més, la fira de maquinària agrícola d’ocasió és la única a la província de Barcelona.
Els vehicles que es poden trobar a la fira estan totalment revisats, i Carbó recordava que com a mínim tenen un any de garantia. Apuntava també que cada cop hi ha menys recança a comprar un vehicle d’ocasió, ja que els compradors tenen la certesa que adquireixen un vehicle a un bon preu.
Comentava també que cada cop tenen més sortida els vehicles de prova, i per contra desmitificava els vehicles de KM0 que al final resulten poc competitius en preu.
En les darreres edicions han passat per la fira unes 6.400 persones, el 41% de les quals de fora de l’Alt Penedès i un 22% de fora de la Vegueria Penedès. Segons la organització, un 45% dels vehicles exposats es venen durant la Fira o en la setmana posterior.
La Fira estarà obert els dies 17 i 18 de març de les 10 del matí fins a les 9 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: