Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Wabi Sabi’ ha explorat i ha donat vida a les històries refusades a Cal Bolet

L’espectacle familiar parteix de la incògnita que generen les històries refusades i apartades, els esborranys que no han transcendit.

Amb la idea i direcció de Claudia Moreso i la creació i interpretació de Sarah Anglada i Sara Pons, ‘Wabi sabi’ és un espectacle de la companyia Mons Dansa que es va poder veure aquest diumenge al teatre municipal Cal Bolet. ‘Wabi sabi’ parteix de la incògnita que generen les històries refusades i apartades, els esborranys que no han transcendit. Les històries que queden rebregades dins dels papers que els dibuixants, escriptors, poetes, nens, nenes i persones de totes les edats llencen a la paperera. L’espectacle parteix, en realitat, de la pregunta “què hagués passat si les haguessin deixat créixer en lloc de rebutjar-les?”.

Aquest espectacle explica a través de la dansa, el vídeo, la màgia i l’humor, la història de dos personatges inacabats que aconsegueixen sortir del seu embolcall de paper i es dediquen a alliberar totes les històries llençades que van trobant, per tal de donar-hi una nova vida.

Amb música de Tactequeté, Henry Mancini, Cabo Sant Roque i Martí Mira i un pes important de la part audiovisual, aquest espectacle multidisplinar ha captivat petits i grans en ser una proposta que fa volar la imaginació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: