Dissabte, 20 d'abril de 2024

El Vilafranca va sumar els tres punts del camp del Figueres (1-3)

Dimecres jugarà la tornada dels vuitens de final de la Copa Federació a Tafalla i diumenge amb el Santboià

Amb aquest resultat, el Vilafranca es va recuperar de la derrota davant del Reus i es va emportar els tres punts del camp de l’Alt Empordà. Els de casa es van avançar a l’electrònic amb gol de Xavi Ferrón (9′), un gol molt matiner però que va esperonar els del Penedès. Abans del descans va empatar Víctor Oribe (41′), gol que feia justícia a l’ambició visitant i que era el gol 1400 del Vilafranca a la tercera divisió. A la segona part el degà penedesenc es va fer molt fort. Aday Benítez (49′) va marcar el segon pels visitants i Arnau Gaixas (60′) el tercer. Una victòria que els manté desens a la lliga. Ara setmana amb dos partits, dimecres partit al camp del Peña Sport de Tafalla, corresponent a la tornada dels vuitens de la Copa Federació, a l’anada a Vilafranca els locals van guanyar per 3 a 0 i diumenge a les 12 del migdia tancarà la setmana amb el partit de lliga davant del Santboià.