Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Vilafranca jugarà amb el Logronyès els quarts de final de la Copa RFEF

El Vilafranca jugarà amb el Logronyès els quarts de final de la Copa RFEF

Els altres partits seran Saguntino-Plasència, Escobedo-Pontevedra i Ontinyent-Betis B

La FEF va celebrar l’acte d’acoblament dels quarts de final de la Copa RFEF. Els partits d’anada es jugaran el dimecres 7 de febrer i la tornada el 21. El Vilafranca s’enfrontarà al Logroñès SD, equip del Grup 16 de la tercera divisió, l’anada al municipal i la tornada a les Gaunas. Els altres enfrontaments seran Atlético Saguntino (Segona B Grup 3)-Plasència (Tercera Divisió Grup 14); Escobedo (Tercera Divisió Grup 3)-Pontevedra (Segona B Grup 1) i Ontinyent (Segona B Grup 3)-Betis B (Segona B Grup 4).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: