Dilluns, 18 de juny de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El Vilafranca de futbol s’emportarà una bona renda a Tafalla (3-0)

El partit de tornada al camp del Peña Sport és jugarà el dimecres 24 de gener

El Vilafranca es va emportar la victòria davant del Peña Sport de Tafalla (3-0), en partit corresponent a l’anada de la Copa Real Federació Espanyola de Futbol. Els gols de Víctor Oribe (64′), Aday Benítez (87′) i novament Oribe (88′) de penal, van deixar molt de casa aquesta eliminatòria per l’equip d’Ivan Moreno. El partit de tornada es jugarà el dimecres 24 de gener a Tafalla. La resta de marcadors d’aquests vuitens de final van ser. Betis B-Villanovense (1-0); UCAM Múrcia-Atlético Saguntino (1-2); Langreo-Escobedo (0-3); Burgos-Pontevedra (3-1) i Logroñes-Utebo (2-2). Aquest dijous es juga el Sant Sebastián de los Reyes-Palencia.

Enquesta

Seguexo les diades castelleres…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

12:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
12:30
7 dies
Magazín d'entrevistes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: