Dimarts, 16 de gener de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Vilafranca acull l’exposició filatèlica Expofil

Vilafranca acull l’exposició filatèlica Expofil

La mostra serveix per commemorar els 25 anys de la Secció filatèlica de l’Institut d’Estudis Penedesencs.

Aquest divendres, a les 7 de la tarda a la sala d’exposicions de l’antiga Estació Enològica s’inaugura la mostra filatèlica Expofil commemorativa del quart se segle d’activitat de la secció de Filatèlia, Numismàtica i del Col·leccionisme de l’Institut d’Estudis Penedesencs. La mostra té caràcter competitiu i compta amb el tema d’honor dedicat a la vitininicultura, es podrà visitar fins el dissabte dia 20 de gener de 6 a 8 del vespre i els dissabtes i diumenges també de 10 a 2.

En la inauguració oficial d’aquest divendres es presentaran els segells personalitzats realitzats amb motiu d’aquesta celebració i dedicats al metge vilafranquí Antoni Comas Torregrossa, autor del primer manual de filatèlia publicat a l’estat espanyol i, a més, escrit en llengua catalana. En el mateix acte es presentarà el matasegells i punt de llibre commemoratius. Aquest  dissabte, de 10 del matí a 2 de la tarda, a la sala d’exposicions funcionarà una oficina filatèlica per a l’obliterat dels segells en els sobres commemoratius.

Diumenge, se celebrarà la diada de l’expositor, que comptarà amb una trobada a les onze del matí a la mateixa sala i la posterior visita a un celler i un dinar de germanor. Per altra banda, el dijous, dia 18 de gener, a les 7 de la tarda, a la sala d’actes de l’antiga Estació Enològica es presentarà el llibre Història postal i filatèlica de Vilafranca del Penedès del que en són autors Lluís Eroles Benabarre i Joan Solé Bordes i que ha estat publicat per l’Institut d’Estudis Penedesencs.

L’acte comptarà amb l’assistència dels autors i de Jordi Campderrós, Investigador de filatèlia, història postal i fiscalotèlia.

L’exposició es clourà el dissabte dia 20 i el diumenge dia 21, en el decurs d’un dinar de palmarès, es procedirà al lliurament del premis així com per part de la Federació Catalana d’Associacions Filatèliques de la placa commemorativa del XXV aniversari a la Secció de Filatèlia, Numismàtica i del Col·leccionisme de l’Institut d’Estudis Penedesencs.

 

 

Enquesta

El govern del PP facilitarà que tinguem de nou…

Programació

Ràdio Vilafranca

23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Casa de la Vila
Raimon Gusi

Penedès Televisió

22:45
40 Hectàrees
Dolors Roca
23:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
23:30
Músics d'aquí
Núria Beltran - violoncel·lista

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: