Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vicent Partal critica l’actitud del govern espanyol en una xerrada a Vilafranca

Organitzada per l’ANC, es va fer el passat divendres 26 de gener a les 8 del vespre al Fòrum Berger Balaguer.

El periodista i director de VilaWeb va oferir una conferència amb el títol “Una nova etapa per a Catalunya després de les eleccions. Cap a on anem?”. Aquesta tenia l’objectiu de reflexionar i convidar als assistents a dialogar sobre el futur polític del país.

Minuts abans de l’acte, Partal comentava que l’actitud del govern espanyol és sorprenent i qualifica l’executiva de Rajoy de més feble del que ens pensem. El periodista valencià, a més, creu que és important que Junts per Catalunya hagi decidit querellar-s’hi.

 

L’ANC de Vilafranca explicava que la intenció de la xerrada era posar diverses qüestions sobre la taula i d’aquesta manera ajudar a entendre les diferents estratègies que pot haver-hi aquests propers dies en la política catalana.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: