Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tres joves vilafranquins presenten el seu primer single posicionant-se contra l’homofòbia

Heroes Tonight és la primera col·laboració que han tirat endavant el dj i productor musical Edmonsski, el vocalista Ian Garcia i el productor Ferran Miret.

L’Edmon és qui va engegar el projecte amb la part més instrumental. L’Ian Garcia és un ex membre del grup Vía Limit, un grup d’adolescents que va nèixer al 2010 a Vilafranca i es va fer famós arreu de Catalunya amb cançons com Et faré feliç. Per l’Ian que ve de la música pop-rock catalana ha significat un gran canvi passar a un estil totalment diferent com és el del dance però n’està molt satisfet de l’experiència i del resultat.

Inicialment la idea era fer una cançó entre Edmonsski i Ian Garcia però al final van decidir incloure també un videoclip és per això que van contactar amb el Ferran Miret. Aquest video musical està gravat a Vilobí del Penedès i pretén trencar amb els estereotips que malauradament marca la nostra societat. Així en el videoclip es pot veure la història d’amor de dos homes d’avançada edat.

Es tracta d’un projecte totalment penedesenc i en el qual aquest trio ha comptat amb la col·laboració de diverses entitats i comerços de Vilafranca. Heroes Tonight es pot veure a les xarxes socials dels tres components, a la plataforma youtube o penjat al web de la discogràfica que els ha recolzat Addicting Records.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: