Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Taverna del Vinseum es vol convertir en el punt de referència dels vins del Penedès

Des del passat mes d’octubre, la Taverna del Vinseum compta amb un equip nou que ha volgut dinamitzar l’espai i convertir-lo en el punt de referència dels vins del Penedès.

Sota la batuta de l’enòleg i sommelier Pere Escudé, la Taverna del Vinseum busca donar a conèixer no només els vins, sinó també els costums i la gastronomia. Ara compten amb més d’un centenar de referències i volen seguir batallant per situar-se com a espai referent on la gent es deixi aconsellar per descobrir novetats interessants.

Escudé destaca que l’equip vol ser creatiu i dinàmic en la tria dels vins, caves i clàssic Penedès que formen part de la seva carta perquè els seus clients puguin descobrir l’àmplia varietat de propostes que existeixen al Penedès.

L’equip ofereix activitats pràcticament cada dia de la setmana entre tasts, maridatges, un curs d’iniciació al tast de vins i, aviat, sessions especials dedicades a cellers amb una llarga trajectòria al darrere.

Aquesta darrera activitat s’iniciarà a finals d’aquest mes amb els responsables de Caves Gramona.
D’altra banda, a partir de la primavera s’instal·larà la terrassa a la plaça Jaume I i els vermuts prendran també protagonisme dins l’oferta de la Taverna.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: