Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El tast Raïm-On permet degustar vins de les diferents subzones de la D.O. Penedès

Per primer cop s’oferia un tast de vins en el marc de les Festes de Sant Raimon, i en aquest cas anava a càrrec de l’enòleg Raimon Sadurní, tastant diferent vins de les subzones de la D.O. Penedès.

En el marc de les Festes de Sant Raimon d’aquest 2018 s’oferia per primer cop l’oportunitat de participar en una cata de vins. Des de l’Associació de Raimons, que aquest any han organitzat les festes, destacaven que va ser una aposta que van tenir clara des del primer moment, i que ha tingut una molt bona resposta de públic, ja que les 55 places que hi havia es van exhaurir en pocs dies.
Divendres, la Capella de Sant Pelegrí es va omplir doncs en el Tasta Raïm-On, conduit per l’enòleg Raimon Sadurní. Destacava que calia també que en el marc de les festes d’hivern de Vilafranca, com en altres esdeveniment, el vi i el món del vi també hi fossin presents.
En aquest cas es tastaven 9 vins representatius de diferents subzones de la D.O. Penedès, i la intenció era explicar-ne les característiques i apreciar-ne les diferències.
La sala es va omplir de persones amb ganes de participar en aquest tast, que es va iniciar amb una explicació general de la D.O. Penedès i el projecte de divisió en subzones que s’està acabant de desenvolupant, a càrrec del seu director, Francesc Olivella.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: