Dimecres, 22 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tanca el quiosc Palau del carrer Sant Bernat

El darrer dia d’obertura de l’establiment va ser el passat diumenge 31 de desembre

Un grup d’amics es van reunir dissabte al migdia davant de les portes del quiosc per retre un petit homenatge als seus propietaris, en Joan i la Lola. El mateix Joan Palau, responsable de l’establiment diu que la història de la seva família, des de fa un segle, està estretament lligada amb la història del quiosc.

Recorda dies històrics com la caiguda de les Torres Bessones o els clàssics Barça – Madrid, tot i que apunta que ha tingut una clientela molt fidel que compra el diari cada dia. El que s’endú de tota una vida d’ofici ho té molt clar: el tracte amb la gent.

Un dels amics que el va acompanyar dissabte al migdia va ser l’historiador vilafranquí Joan Solé Bordes, que explica que el carrer Sant Bernat té molta història, sobretot història republicana. En aquest context, el quiosc Palau del carrer Sant Bernat hi té un pes protagonista. Els amics i coneguts reconeixen que el trobaran molt a faltar.

També el recordava amb molta estima la setmana passada l’escriptor gelidenc Jordi Llavina en un article a “La Vanguardia” dedicat a aquest clàssic establiment vilafranquí.

 

 

 

 

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

12:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
12:30
Els esports
Bàsquet. Els Monjos - Vendrell
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: