Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sopar popular de la festa major d’hivern dels Monjos ha reunit unes 180 persones

Una traca d’inici de festa, el pregó del forner jubilat Joan Carbonell Olmos i un sopar popular amb 180 comensals van obrir divendres la festa major d’hivern de Santa Margarida i els Monjos.

La festa s’organitza al voltant de la festivitat de Sant Antoni Abat i la Societat Coral i d’Esbarjo La Margaridoia és qui es fa càrrec d’acollir i organitzar tots els actes.

Dissabte també es va fer un concert i ball i diumenge hi va haver teatre amb l’Elenc Artístic Arbocenc.
El president de la Societat La Margaridoia Jaume Mata desgranava els actes de la festa tot destacant el moment més esperat, el pregó i el sopar.

El protagonista de la vetllada del divendres era el forner jubilat Joan Carbonell, encarregat de pronunciar el pregó. Carbonell va basar el seu discurs en les vivències que havia tingut de jove, als anys seixanta, vinculat a La Margaridoia. Afrontava el pregó amb il·lusió però també reconeixia tenir certa por escènica en una situació que era nova per a ell.

L’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, explicava abans del pregó que la Societat La Margaridoia és una entitat centenària i que sempre ha participat en la dinamització cultural i social del nucli dels Monjos.

La Societat Coral i d’Esbarjo la Margaridoia és una entitat creada l’any 1902 a Santa Margarida i els Monjos. Compta amb diferents seccions dins l’entitat com són el cor de Clavé, la secció de pesca, la secció de caça, la d’escacs, la de boxes, el teatre i la penya Barcelonista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: