Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Síndic de Greuges atén 4 consultes a Sant Sadurní

Membres de l’oficina del Síndic de Greuges van ser a la capital de cava aquest dilluns, en una de les dues visites anuals que el síndic acostuma a fer al municipi, i van rebre quatre consultes.

Les persones ateses per l’equip del Síndic al Casal d’Entitats eren sadurninenques i van presentar 4 queixes. Les problemàtiques plantejades van ser sobretot de temes relacionats amb consum (gas), infància i salut.
Durant la resta d’any també es poden presentar queixes i consultes. I és que el Síndic té la funció d’atendre les queixes de totes les persones que es troben desemparades davant l’actuació o la manca d’actuació de les administracions. Vetlla pel bon funcionament de l’Administració de la Generalitat i dels ens locals de Catalunya, com ara els ajuntaments, les diputacions o els consells comarcals. Per tant, actua com a supervisor i col·laborador de l’Administració catalana, amb l’objectiu d’ajudar a millorar-ne el funcionament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: