Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha celebrat el 13è Torneig Popular d’Estirar Corda en el marc de les Festes de Sant Raimon

Com l’any passat per primera vegada, la rambla de Sant Francesc va ser diumenge l’escenari del tradicional concurs popular d’estirada de corda que s’organitza per les Festes de Sant Raimon.

Ara fa un parell d’anys, i veient les dificultats de fer anar al públic a la zona esportiva a la tarda, els organitzadors del concurs, l’Agrupació de Raimons, va optar per traslladar el concurs al migdia i a la rambla de Sant Francesc. L’any 2016 finalment es va haver de suspendre el concurs per manca de participants.

L’any passat es va fer per primer cop a la rambla i es va descobrir com un emplaçament i horari que podria revitalitzar el concurs i aquest diumenge s’ha constatat que es va en camí. S’ha passat dels 10 equips de l’any passat als 12 d’enguany i sobretot el que s’ha aconseguit és un bon ambient de públic.

En aquesta ocasió hi havia equips de 7 entitats de la vila, les tres colles castelleres i els Falcons, a més dels esplais GEP i MIV.

Algunes entitats presentaven més d’un equip. Per exemple els Castellers de Vilafranca en presentaven 3. Dos de masculins,  el Castellers de Vilafranca-Sant Fèlix i el Castellers de Vilafranca-Tots Sants, i l’únic equip íntegrament femení.

Els guanyadors del concurs van ser els Castellers de Vilafranca-Sant Fèlix, que van superar a la final a l’equip dels Eagles de Vilafranca, que havien estat els guanyadors de l’any passat.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: