Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’estableix una nova parada de la L2 del bus urbà més propera al CAP de la plaça Penedès

A partir de demà dimecres, s’habilitarà una nova parada de la línia L2 del bus urbà de Vilafranca prop de la cruïlla Amàlia Soler/General Cortijo.

L’horari de pas per aquesta nova parada serà cada hora i 40 minuts. S’ha habilitat la nova parada per tal de donar servei als usuaris del CAP de la plaça Penedès igual com en disposen els usuaris de la L1.

Per tal de no distorsionar els horaris de la línia L2 se suprimeix també a partir de demà la parada situada a Ignasi Iglesias/Moja, donat que hi ha una altra parada molt propera situada a Moja/Ramon Freixas. L’horari de pas en aquesta parada és cada hora i 37 minuts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: