Dilluns, 23 d'abril de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Sant Martí vol impulsar una brigada de protecció animal per potenciar la tinença responsable

Entre els projectes que l’equip de govern de Sant Martí vol tirar endavant properament hi ha una brigada de protecció animal, que neix amb la voluntat d’insistir en la tinença responsable.

L’alcalde de Sant Martí, Antoni Ventura, comentava que fa temps que treballen en aquest tema, buscant una major conscienciació dels propietaris.
Ventura reconeix que darrera aquesta qüestió hi ha hagut una certa confusió, ja que per un error es va anunciar que hi hauria l’obligació de fer un curs de formació per a propietaris d’animals i obtenir un carnet.
L’alcalde aclareix que evidentment no hi ha cap obligació, però que si es farà una recomanació. Des del seu punt de vista és interessant que els propietaris d’animals tinguin uns coneixements previs que els ajudin a tenir una millor cura dels seus animals i que en puguin gaudir més. Ventura apunta que es mirarà d’incentivar la participació en aquests cursos i l’obtenció d’aquest carnet, que també oferirà alguns avantatges als qui el tinguin.
La idea d’aquesta Brigada de Protecció Animal a Sant Martí neix d’un conveni que es va signar amb l’entitat Animal Rescue, i que possibilitaria que Sant Martí aculli una mena de prova pilot sobre aquesta qüestió, i que més endavant es podria aplicar en diferents municipis tant de Catalunya com de l’estat espanyol.

Enquesta

Portar un llaç groc pels presos polítics és un acte…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
En directe des de la Rambla de Sant Francesc
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
10:30
Poemes pel Penedès
Sant Valentí, Sant Fèlix i Sant Raimon / Claudi Mas i Jomet, Josep M Floch i Torres i Ramona Via
11:00
Històries del jazz a Vilafranca del Penedès
1990: la divulgació del jazz / 2000: refent camins: el Jazz Club i el Vijazz

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: