Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Martí Sarroca celebrà aquest diumenge la seva dinovena rua de Carnaval

Els actes s’iniciaran a la 1 del migdia de diumenge, amb l’arribada a la Placeta, davant de la Societat El Centre, de la Reina del Carnaval. A continuació es farà el pregó de carnaval.

A la tarda, a partir de les 5 a l’Avinguda del Castell, començaran a concentrar-se les carrosses i comparses; per tal de poder donar el tret de sortida a 2/4 de 7 de la tarda des del mateix indret a la rua de Carnaval de Sant Martí, que enguany arriba a la seva dinovena edició.
L’organització preveu una gran afluència de públic. Recordem que la participació està limitada a 20 carrosses i 10 comparses, i fa setmanes que es van haver de tancar les inscripcions. No és una rua competitiva, sinó que directament es subvenciona amb 100 per carrossa i 60 per comparsa.
D’altra banda, el diumenge 11 de febrer a partir de 2/4 de 8 del vespre al la Societat El Centre se celebrarà el Carnaval infantil amb el grup d’animació Plou i fa sol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: