Dijous, 6 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Reis Mags d’Orient arribaran a Vilafranca demà a partir de les 18h

Els Reis Mags d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, juntament amb el seguici reial, ja han iniciat el llarg viatge des de l’Orient més llunyà fins a Vilafranca, on faran arribada aquest divendres.

La comitiva reial es concentrarà a l’Auditori Municipal per tal de descansar del les jornades de viatge, i amb les carrosses que l’Ajuntament de Vilafranca posarà a la seva disposició, sortiran a les sis de la tarda per fer un recorregut pels carrers de Vilafranca i saludar totes les famílies vilafranquines.

Ràdio Vilafranca i Penedès TV oferiran en directe l’arribada dels Reis d’Orient a la plaça de la Vila.

Aproximadament a dos quarts de vuit del vespre, els Reis Mags d’Orient i el Patge Reial Raimon faran entrada a la plaça de la Vila, on seran rebuts a l’Ajuntament per l’Alcalde Pere Regull i el regidor de Cultura, Raimon Gusi, i oferiran el seu missatge al públic. Després que l’alcalde els hagi lliurat les claus de la ciutat, Melcior, Gaspar i Baltasar es prepararan per una llarga nit de visita a les llars de Vilafranca per repartir tots els regals.

El recorregut de la Cavalcada sortirà de l’Av. Catalunya i passarà pel carrer d’Eugeni d’Ors, carrer de Pere III, passatge del Noi Moliner, Av. Tarragona, Rambla de Nostra Senyora, carrer de Sant Joan, per arribar a la  Plaça de la Vila. Abats els discursos des de l’ajuntament, marxaran pel carrer de la Cort, carrer de General Prim, carrer d’Hermenegild Clascar i plaça de l’Era Enrajolada. Com en els darrers anys, els caramels de la Cavalcada de Reis de Vilafranca són sense gluten i es repartiran des d’un vehicle al final del seguici.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: