Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El PSC diu que el mercat municipal de Sant Sadurní perilla per la pèssima gestió del govern

El PSC diu que el mercat municipal de Sant Sadurní perilla per la pèssima gestió del govern

El grup municipal del PSC denuncia una reducció molt important dels ingressos a les arques públiques en aquests darrers anys, de més d’un 40%, i una disminució dràstica de parades.

El mercat municipal de Sant Sadurní se celebra els dijous i dissabtes.
Els socialistes apunten què, des de l’entrada en el govern del PDECAT i ERC el 2014, és perceptible a simple vista, la greu davallada del nombre de parades que s’ha produït en el mercat, tant els dijous com els dissabtes, així com la disgregació d’aquestes, que dificulta un recorregut continu entre les diferents parades. Això desperta, diuen els socialistes, les queixes de molts paradistes, perquè aquesta falta de continuïtat de parades en el recorregut facilita que les persones no arribin a alguns espais on encara hi ha instal·lades parades.
El PSC ha denunciat activament aquesta situació de deixadesa del mercat municipal. Després de diverses demandes del grup municipal socialista, el 2017el govern municipal va sol·licitar a la Diputació una col·laboració per a realitzar un estudi sobre el mercat. El termini per acceptar aquest recurs però ha finalitzat, i s’haurà de tornar a tramitar enguany.
Susanna Mérida, portaveu Grup Municipal Socialista, explica que la davallada d’ingressos del mercat municipal a les arques públiques ha passat de 142.236 € del 2013 a 84.663 de l’any 2017. Una disminució del 40,5%.
El PSC reivindica la urgència i la necessitat de posar fil a l’agulla per recuperar un mercat municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: