Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta el catàleg d’esports de la Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona presenta el catàleg d’esports 2018 amb una especial atenció a la inclusió social i al foment dels valors.

La Diputació de Barcelona ha presentat recentment el seu catàleg de productes i serveis relacionats amb l’esport als municipis de la demarcació. A banda de la presentació a Barcelona, s’han fet dues sessions més descentralitzades: una a Manresa, divendres passat, i una a Vilafranca, aquest dissabte passat al matí. La sessió tenia lloc a les instal·lacions de l’Enològica davant de tècnics i regidors d’Esports.
La Diputació ha elaborat un catàleg de productes i serveis amb novetats. Principalment, destaca el foment de l’esport entès com a eina d’inclusió per a infants i joves.

Un altre dels elements que es treballarà a través dels serveis inclosos al catàleg és el foment dels valors vinculats a l’activitat esportiva. D’altra banda, augmenta la partida dedicada a les beques esportives.

El catàleg també ofereix activitats per a la gent gran. Fonamentalment caminades, però també s’inclou enguany, com a novetat, una major oferta de marxa nòrdica.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca, Anna Doblas, va ser l’amfitriona de la sessió de presentació del catàleg. Doblas destacava que l’oferta del catàleg és molt àmplia i que dona facilitats als municipis, no només a l’hora d’organitzar activitats sinó també en gestió i assessorament.

Dins el catàleg 2018 per a tota la demarcació destaquen la contribució de la corporació al manteniment de les piscines d’estiu municipals per a agrupacions d’ens locals i també el suport a esdeveniments esportius “Gran Premi Diputació de Barcelona”. Els recursos més sol·licitats són el préstec de material esportiu, la cessió de trofeus i medalles, i el suport a les activitats esportives locals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: