Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pintor vilafranquí Aureli Andrés presenta una antologia a la capella de Sant Joan

Amb el títol ‘Ratlles i taques de colors’, el veterà artista Aureli Andrés presenta a partir d’aquest divendres una mostra significativa de la seva vocació pictòrica a través dels anys.

L’exposició d’Aureli Andrés és una petita mostra de quadres a l’oli de formes i mides diferents on també són diferents les maneres de pintar. Segons l’artista, “semblarà que sigui una exposició de més d’un pintor, però només és d’una sola persona que no busca trobar un estil propi ni el vol trobar”.
Nascut a Vilafranca el febrer del 1948, Aureli Andrés va començar a pintar amb cinquanta anys, sempre atret pels pintors coloristes. Ha fet unes seixanta exposicions arreu de Catalunya.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc divendres a les set del vespre, anirà a càrrec de l’historiador Joan Solé Bordes i comptarà amb la presència del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi.

Pel dijous 22 de febrer, a les set de la tarda, hi ha programada una visita comentada a l’exposició a càrrec del mateix artista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: