Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PDeCAT demana una línia de bus directa de Vilafranca a la UAB

El PDeCAT presentarà al proper Ple de Vilafranca i del Consell Comarcal de l’Alt Penedès una moció.

A la moció demanarà que es creï una línia de bus entre Vilafranca i la Universitat Autònoma de Barcelona per donar servei de transport públic alternatiu al de Rodalies als estudiants i professors de la vila i la comarca que s’han de desplaçar diàriament. El president local del PDeCAT, Martí Compte, explica que la moció ha sorgit arran del treball realitzat per la JNC recollint queixes de molts alumnes de la universitat de Bellaterra per la gran despesa de temps i les incomoditats que comporta avui en dia anar en tren fins a la universitat. En converses amb joves de la vila i la comarca des de la Joventut Nacionalista de Catalunya han estat elaborant el redactat de la moció que entraran al debat del ple a través del PDeCAT. Oriol Bertran de la JNC de Vilafranca, assenyala que el bus seria una solució immediata i temporal, fins que d’una vegada per totes es resolgui la connexió directa del tren entre Vilafranca i Bellaterra.

A la roda de premsa del PDeCAT hi havia presència dels regidors de govern a Vilafranca, Aureli Ruiz i Joan Manel Montfort.

Ruiz explica que la proposta es traslladarà a la comissió de transport que hi ha a l’ajuntament, on es bo que també hi hagi propostes de col.lectius de gent jove. El portaveu del govern apunta també que la moció anirà més enllà i demanarà que el tren de Bellaterra que para a Martorell s’allargui fins a Vilafranca.

La moció sobre el transport públic des de Vilafranca fins a la UAB la presentarà el PDeCAT al ple de l’ajuntament de Vilafranca i al del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i esperen rebre el suport de la resta de forces polítiques per a la seva aprovació.

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: