Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nou espai per a gossos darrere el cementiri

L’estrena d’un nou espai per a gossos completa els treballs d’adequació de la zona de darrere el cementiri.

Aquest dimarts el matí, l’alcalde de Vilafranca Pere Regull i el regidor de Territori, Serveis Urbans i Medi Ambient Josep M. Martí han visitat el nou espai per a gossos que s’ha habilitat darrere el cementiri. L’espai fa uns tres mil metres quadrats i és el més gran dels quatre amb els que compta actualment Vilafranca. Disposa de bancs, arbrat, il·luminació i una font, està tancat i té vistes a les muntanyes de Sant Jaume i Sant Pau.

L’espai per a gossos s’ha situat en aquesta zona amb la voluntat de donar servei al veïnat dels barris de Les Clotes i l’Espirall. A banda d’aquest espai, ha quedat completat l’itinerari que va des del vial de Les Clotes fins a la carretera de Guardiola, amb l’adequació del nou passeig que passa per darrere el cementiri.

Fruit d’aquesta intervenció, s’ha sanejat també tot l’entorn en aquest àmbit que integra els horts urbans i una zona d’aparcament al costat del camp de futbol amb unes 100 places en total. L’alcalde destacava que, amb aquesta intervenció, s’ha completat un itinerari de 6 quilòmetres que voreja part de la ciutat.

Per a Regull, aquestes actuacions aporten qualitat de vida als veïns i veïnes de Vilafranca.

La intervenció en aquesta zona de darrere el cementiri de Vilafranca forma part de la llei de barris de l’Espirall i ha tingut un pressupost de 122.000 euros, dels quals l’Ajuntament n’ha assumit la meitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: