Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Nou cicle de sessions sobre mobilitat segura per a la gent gran de Vilafranca

Nou cicle de sessions sobre mobilitat segura per a la gent gran de Vilafranca

Aquesta setmana han començat les sessions que es fan en el marc dels tallers de memòria. L’any passat van participar-hi unes 120 persones.

La Policia Local de Vilafranca ha començat aquesta setmana les sessions per a la mobilitat segura amb el col·lectiu de la gent gran, en el marc dels Tallers de Memòria que es realitzen a l’Escorxador, així com en el casal de la Gent Gran de l’Espirall.
Un agent d’educació per a la Mobilitat Segura, del cos de la policia local, treballa amb aquest col·lectiu amb l’objectiu d’identificar i reconèixer la seva pròpia vulnerabilitat i els canvis personals i de l’entorn que poden provocar un augment del risc en la mobilitat.
En l’edició anterior, van ser 120 les persones que van participar d’aquestes sessions, amb una molt bon acollida i valoració. Per aquest motiu, s’ha donat continuïtat a l’activitat, amb l’objectiu de la seva permanència en el temps.
El servei català de trànsit col·labora amb el departament d’educació viària de la Policia Local de Vilafranca del Penedès amb material per a les
sessions i amb l’obsequi de un reflector per fer-se veure.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: