Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Movem Sant Martí vol crear una comissió de seguiment per lluitar contra ocupacions il·legals

També proposa fomentar la convivència ciutadana i lluitar contra les pintades, i demana informació sobre el tràmit seguit per canviar el nom del carrer de Joan Carles I per el de República.

El grup municipal socialista – Movem Sant Martí ha registrat una proposta de resolució per al ple d’aquest gener per constituir la comissió per a l’estudi i informe sobre ocupacions il·legals i fraus municipals, que tindrà per objectiu seguir els casos potencials i informar la Junta de Govern per tal que prengui les mesures a l’abast de les seves competències. Segons els regidors de Movem Sant Martí, Pere Cano i Albert Tort, aquesta comissió s’ha d’aprovar al plenari i estaria formada per representants dels grups municipals i voluntaris, entenent que és molt important el seguiment dels casos d’ocupacions il·legals, fraus d’electricitat i aigua, activitats no autoritzades, i d’altres irregularitats que suposin injustícies per als veïns del municipi que compleixen amb les seves obligacions.
Per altra banda, el grup municipal socialista – Movem Sant Martí ha registrat una altra proposta de resolució pel foment de la convivència, la pluralitat, el respecte democràtic i el compliment de les ordenances municipals per a la preservació de l’espai públic, centrada en les pintades.
Així mateix han presentat tres instàncies de petició d’informació al registre. Primer que s’actualitzi el web municipal amb les darreres actes de ple i de les juntes de govern. Han demanat una còpia de l’acord formal de canvi de nom del “Carrer Joan Carles I” per “Carrer de la República”, un informe sobre el procediment legal que s’ha seguit i la llista d’accions de participació i informació als veïns que s’han utilitzat. I finalment, han demanat un informe de secretaria-intervenció amb la previsió d’increment de recaptació per l’IBI que el govern actual aplicarà aquest 2018.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: