Dilluns, 23 d'abril de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort es pot visitar aquests dies a la Masia Mas Catarro

El certamen compta amb la mostra tradicional, que arriba a la 34a edició, i la mostra infantil.

La Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort es pot visitar a la Masia Mas Catarro de Santa Margarida i els Monjos durant aquest mes de gener. L’Ajuntament, que organitza la mostra, va decidir traslladar-ne les dates de celebració per afavorir la participació dels infants i joves en el certamen després que l’any passat es dugués a terme la 1a Mostra Artística Infantil amb una gran acceptació.

El certamen compta, per tant, amb la mostra tradicional, que arriba a la 34a edició, per promoure treballs realitzats en pintura, ceràmica, fotografia i escultura i la mostra infantil, que està destinada al dibuix i a la fotografia.

Pel que fa als temes de les obres, en la categoria de fotografia s’ha establert els 25 anys del mercat del municipi, com a fil conductor de les imatges presentades, tant per a adults com per a infants. Per a aquesta darrera categoria d’edat també s’ha establert que el lema dels dibuixos presentats havia de respondre a la pregunta “quin personatge t’agradaria que t’expliqués les activitats que es fan al nostre municipi”·

Aquests dies, diverses escoles estan visitant la mostra i els nens i nenes han de valorar les obres i votar les que més els agraden.

La tutora de sisè de primària de l’escola Arrels Roser Pascual explica com s’organitzen per visitar la mostra. Pascual també explica que els alumnes ja treballen diverses disciplines artístiques a l’escola.

Un dels nens que han visitat la mostra aquest divendres al matí ha estat el Jordi, que fa quart de primària a l’escola Arrels.

L’exposició està oberta fins al 26 de gener a la casa de cultura Mas Catarro i del 12 al 23 de febrer per als treballs presentats a la Mostra Infantil. El lliurament de premis es farà el 19 de gener.

Enquesta

Portar un llaç groc pels presos polítics és un acte…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
En directe des de la Rambla de Sant Francesc
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
10:30
Poemes pel Penedès
Sant Valentí, Sant Fèlix i Sant Raimon / Claudi Mas i Jomet, Josep M Floch i Torres i Ramona Via
11:00
Històries del jazz a Vilafranca del Penedès
1990: la divulgació del jazz / 2000: refent camins: el Jazz Club i el Vijazz

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: