Diumenge, 21 de gener de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort es pot visitar aquests dies a la Masia Mas Catarro

El certamen compta amb la mostra tradicional, que arriba a la 34a edició, i la mostra infantil.

La Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort es pot visitar a la Masia Mas Catarro de Santa Margarida i els Monjos durant aquest mes de gener. L’Ajuntament, que organitza la mostra, va decidir traslladar-ne les dates de celebració per afavorir la participació dels infants i joves en el certamen després que l’any passat es dugués a terme la 1a Mostra Artística Infantil amb una gran acceptació.

El certamen compta, per tant, amb la mostra tradicional, que arriba a la 34a edició, per promoure treballs realitzats en pintura, ceràmica, fotografia i escultura i la mostra infantil, que està destinada al dibuix i a la fotografia.

Pel que fa als temes de les obres, en la categoria de fotografia s’ha establert els 25 anys del mercat del municipi, com a fil conductor de les imatges presentades, tant per a adults com per a infants. Per a aquesta darrera categoria d’edat també s’ha establert que el lema dels dibuixos presentats havia de respondre a la pregunta “quin personatge t’agradaria que t’expliqués les activitats que es fan al nostre municipi”·

Aquests dies, diverses escoles estan visitant la mostra i els nens i nenes han de valorar les obres i votar les que més els agraden.

La tutora de sisè de primària de l’escola Arrels Roser Pascual explica com s’organitzen per visitar la mostra. Pascual també explica que els alumnes ja treballen diverses disciplines artístiques a l’escola.

Un dels nens que han visitat la mostra aquest divendres al matí ha estat el Jordi, que fa quart de primària a l’escola Arrels.

L’exposició està oberta fins al 26 de gener a la casa de cultura Mas Catarro i del 12 al 23 de febrer per als treballs presentats a la Mostra Infantil. El lliurament de premis es farà el 19 de gener.

Enquesta

El govern del PP facilitarà que tinguem de nou…

Programació

Ràdio Vilafranca

08:00
Música essencial
Mendelssohn - Simfonies 'Italiana' i 'Escocesa'
09:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu presentat per Sergi Ansón
09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs

Penedès Televisió

07:45
Agenda 2030
Ocupació digna i creixement econòmic
08:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Caterina Tallón.
08:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: