Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Moja acollirà una matinal d’activitats aquest dissabte gràcies als Balls Populars infantils

Moja acollirà una matinal d’activitats aquest dissabte gràcies als Balls Populars infantils

Dins dels actes de les Festes de Sant Macari de Moja, aquest 20 de gener els Balls populars infantils organitzen al Local Nou diferents activitats lúdiques, des de les 11 del matí a les 2 del migdia.

És previst que es realitzin tallers infantils relacionats amb els balls populars, així com un concurs de dibuix. Durant la matinal es procedirà a fer el sorteig d’una panera, que restarà exposada al mateix Local Nou. Qui ho desitgi, sense importar l’edat, també podrà sentir què s’experimenta portant un gegant o un cap gros.
Amb un donatiu de 3€ es podrà participar en tots els tallers, al concurs de dibuix i obtenir butlletes per a participar en el sorteig de la panera.
Els Balls populars infantils de Moja és una entitat que agrupa al ball de cintes, capgrossos, panderetes i gegantons. Activitats com les promogudes dissabte busquen obtenir recursos per a contribuir a finançar l’activitat que aquests balls realitzen durant l’any, a benefici de la cultura popular i del dinamisme associatiu del poble de Moja.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: