Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mireia Torres relleva Fernando Pozo a la presidència de la Plataforma Tecnològica del Vi

Torres vol posicionar el sector del vi espanyol com a referent d’innovació a Europa, apostant fonamentalment per valors com la sostenibilitat i per estratègies per fer front al canvi climàtic.

Mireia Torres ha rellevat Fernando Pozo a la presidència de la Plataforma Tecnològica del Vi. L’entitat ha celebrat recentment la seva dissetena Junta Directiva al Penedès i la directora d’innovació i coneixement de Cellers Torres i directora de Jean Leon ha pres possessió del càrrec de presidenta.

Mireia Torres vol posicionar el sector del vi espanyol com a referent d’innovació a Europa, apostant fonamentalment per valors com la sostenibilitat i per estratègies per fer front al canvi climàtic.
Entre els reptes de la PTV per al 2018 destaca el foment de la innovació al sector vitivinícola espanyol a través de la dinamització de projectes internacionals i la interlocució amb la Comissió Europea.

La Plataforma Tecnològica del Vi està integrada actualment per prop de 150 socis entre els quals hi ha cellers, empreses del sector auxiliar vitivinícola, centres d’investigació, universitats i altres associacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: