Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Maria del Mar Bonet commemora diumenge els seus 50 anys als escenaris a l’Auditori

Maria del Mar Bonet commemora diumenge els seus 50 anys als escenaris a l’Auditori

Acompanyada del guitarrista Borja Penalba, Bonet repassarà els temes més emblemàtics de les cinc dècades dedicades a la música. El concert es va ajornar el passat 10 de desembre.

Aquest diumenge, 28 de gener a les 7 de la tarda, l’Auditori acollirà el concert de celebració de les noces d’or artístiques, després de la cancel·lació del concert del passat 10 de desembre per motius de salut de l’artista.
Maria del Mar Bonet fa 50 anys que és als escenaris i que forma part de la nostra particular banda sonora. Durant aquests anys canta, col·labora i comparteix escenaris amb artistes i amics d’arreu del món. Ha enregistrat una quarantena de discs i ha estat guardonada amb multitud de premis.
Després d’haver fet els concerts commemoratius a Palma, Barcelona i València, Maria del Mar Bonet arribarà a Vilafranca acompanyada del guitarrista valencià Borja Penalba amb qui va compartir escenari per primera vegada fa més de tres anys. La sinèrgia entre tots dos va fer que comencessin plegats a compartir l’escena en recitals a teatres i Auditoris, places i jardins, esglésies i clubs de música en directe.
A l’Auditori Municipal interpretaran una selecció de peces de l’extens cançoner de la cantant en un concert que de ben segur serà intens, profund i memorable.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: