Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El mag Raymon Rubik va ser el convidat estrella del 40è sopar de Raimons i Raimundes

Va ser dissabte al vespre a les 8 al bar Mercè, a la plaça Anselm Clavé de Vilafranca.

En aquesta edició, el convidat va ser el mag Raymon Rubik, un madrileny que es va donar a conèixer al concurs de talents Got Talent de Telecinco i que es caracteritza per fer tota mena de trucs amb un cub de rubik. Destacava que quan el van trucar el va sorprendre que hi hagués una agrupació de Raimons al municipi.

El sopar va reunir una quarantena de Raimons i Raimundes. L’Agrupació enguany a més organitza el conjunt de les festes. Raimon Solà, membre de la comissió organitzadora del sopar, reconeixia que és tot un repte.

Tot i que ja es va fer la missa en honor al Sant el passat 8 de gener, les festes de Sant Raimon pròpiament dites comencen aquest divendres 19 de gener amb un castell de foc a la Plaça del Penedès i duraran fins al diumenge 28 de gener.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: