Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Orquestra de Cambra del Penedès ha presentat l’octet de Schubert a l’auditori del Vinseum

La cita era aquest passat dissabte a les 7 de la tarda.  

Ha estat el tercer Tast de Cambra de l’Orquestra de Cambra del Penedès. L’Octet de Schubert és és probablement l’obra més important del repertori per a ensemble de cambra del segle XIX. Amat Santacana, violoncel·lista de l’OCP, destaca que és un luxe tocar aquesta peça, però que només hi han pogut dedicar una setmana d’assaig i això els ha exigit ser molt eficaços.

A l’Amat Santacana el van acompanyar a l’escenari en Javier González i Oria Palau als violins, en Bernat Bofarull a la viola, en Felipe Contreras al contrabaix, el José María Martínez al clarinet, el Pau Santacana al fagot i en Jorge Navarro a la trompa.

Escrita per Schubert l’any 1824 té moltes similituds amb el Septet de Beethoven, en la qual es va inspirar parcialment. És una peça idèntica a l’obra de Beethoven, a la que Schubert tan sols hi afegeix un violí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: