Dijous, 16 d'agost de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’Òpera Jove ha ofert a l’Auditori la seva versió esbojarrada de ‘Il convito’

L’Òpera Jove portava aquest diumenge a l’Auditori de Vilafranca el seu segon espectacle, ‘Il Convito’, “commedia dell’arte” en estat pur.

Una òpera bufa en dos actes del compositor napolità Domenico Cimarosa i el llibretista Filippo Livigni, inèdita en temps moderns. La dramatúrgia de Toni Sans restaura una partitura de per si esbojarrada i la converteix en un espectacle trepidant.

La història gira al voltant de Massimo, un home poc il·lustrat i molt vanitós, que ha organitzat un sopar a casa seva per trobar el millor partit per casar-se. Al convit hi assisteixen tot tipus de personatges i la trama gira al voltant d’equívocs que tenen lloc a causa dels diferents plans que cadascun dels personatges organitzen per obtenir el que volen.

Òpera Jove és una iniciativa dels cantants gironins Chantal Botanch i Xavier Mendoza, concebuda per fer participar en el disseny i muntatge d’una producció operística els joves músics i per contribuir a la creació de nous públics.

Enquesta

El meu contracte laboral és de...

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada
21:00
Benzinera Rock
Musical amb Carles Màrquez

Penedès Televisió

16:30
Els esports. Entrevista
Xavi Borrueco - ciclista invident
17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: