Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El govern de Sant Martí espera poder tirar endavant projectes tot i estar en minoria

L’alcalde Antoni Ventura, de la CUP, reconeix que la marxa dels dos regidors del PSC del govern els va sorprendre, i espera que no bloquegin projectes importants per el municipi, com sí fa el PDeCAT.

Des del mes de novembre passat l’equip de govern de Sant Martí Sarroca està en minoria, un cop es va formalitzar la sortida del govern municipal dels dos regidors del PSC. En el seu moment, i través d’un comunicat, els regidors socialistes van argumentar que el motiu era que no es responia a les necessitats dels martinencs. L’alcalde del municipi, Antoni Ventura, però, considera que els motius tenen a veure amb la política a nivell nacional. Reconeix també que la renúncia dels regidors del PSC els va sorprendre.
Ventura remarca que la voluntat de l’equip de govern, tant de la CUP com d’ERC, és mantenir el compromís que van assumir quan van agafar l’alcaldia l’any 2015. Reconeix que es troben en una situació excepcional, però remarca que és per motius nacionals i no municipals.
Per Ventura la situació que s’obre ara està plena d’incertesa ja que no saben quina serà l’actitud del PSC a l’oposició. Recorda que fins fa poc han estat al govern impulsant projectes, i que per tant no seria gaire lògic que ara s’hi oposessin. Sobre el PDeCAT no té dubtes, continuarà com fins ara posant pals a les rodes a les accions de govern.
El ple d’aquest mes de gener pot marcar les tendències que tindran els diferents grups municipals de l’oposició de cara als projectes més immediats per el municipi; i Ventura comenta també que properament s’hauran de reunir amb els grups de l’oposició per tal de parlar dels pressupostos. Els del passat 2017 l’Ajuntament de Sant Martí els va aprovar el mes de febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: