Dimarts, 21 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Pro-Penedès amplia la seva oferta de formació aquest 2018 amb 4 cursos gratuïts

S’oferirà formació sobre Atenció al Client, Polivalència a l’Hostaleria, Mosso de Magatzem i Auxiliar de Neteja Polivalent. Els primers cursos s’iniciaran el proper febrer.

La Fundació Pro-Penedès té atorgat des de l’any 2012 el Programa Incorpora Barcelona de l’Obra Social de la “Caixa” amb l’objectiu de connectar de forma directa persones amb risc d’exclusió social i amb especials dificultats que busquen feina, amb ofertes de treball d’empreses i organitzacions de la comarca. Aquest 2018 a més el programa Accenture ha atorgat una nova subvenció que permetrà ampliar l’oferta formativa de la Fundació.
Així doncs al llarg de l’any s’impartiran 4 cursos formatius gratuïts destinats a persones amb risc d’exclusió social i/o amb discapacitat per potenciar la inserció laboral d’aquest col·lectiu. Els cursos seran de 270h en les quals s’aprendran competències tècniques i es faran 80 hores de pràctiques no laborals a empreses de la comarca. A més tots els cursos es complementen amb competències transversals com l’autoconeixement, les relacions interpersonals o la resolució de conflictes entre altres.
Al mes de febrer començaran els cursos d’Atenció al Client i de Polivalència a l’Hostaleria. Per tal de poder-los cursar cal ser major de 16 anys amb coneixements de català i/o castellà i estar inscrit al SOC. El període d’inscripció s’obre el 9 de febrer i és previst que els cursos s’allargui uns 3 mesos. Al llarg de l’any hi ha previst també el Curs a mida d’Auxiliar de Neteja Polivalent i de Mosso de Magatzem.
Les persones interessades en fer els cursos que compleixin els requisits, poden trucar al telèfon de la fundació 93 817 05 88 o enviar un correu a

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: