Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Familiars i amics de Pau Pérez han recordat al jove vilafranquí amb una plantada d’arbres

Una plantada de diverses oliveres i una alzina a la muntanya de Sant Pau de Vilafranca servia aquest diumenge per recordar Pau Pérez, el jove mort apunyalat per l’autor de l’atemptat de les Rambles.

Coincidint amb la data d’aniversari de Pau Pérez, que aquest dissabte 13 de gener hauria fet 35 anys, els amics van organitzar diumenge un homenatge. Es va fer una caminada fins la muntanya de Sant Pau, on es van plantar oliveres i una alzina amb una placa de record. Els amics, que van organitzar l’acte demanant un ambient íntim, acompanyaven a la família. Una de les amigues, la Cristina Martí, explicava que van decidir “plantar vida”, en referència a la plantada d’arbres, i va dir que havien escollit les oliveres perquè són “el símbol de la pau”.

Just quan va finalitzar la plantada de l’alzina, que s’acompanya d’una placa de record, va arrancar un emotiu aplaudiment.

Arran de la mort del jove vilafranquí , molt involucrat a la vida associativa i esportiva de Vilafranca, aquest cap de setmana també s’ha posat en funcionament una nova entitat d’acompanyament en el dol, anomenada ‘Arbre de vida’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: