Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els establiments de Som Sant Sadurní tanquen amb satisfacció la campanya de Nadal i Reis

Els establiments de Som Sant Sadurní tanquen amb satisfacció la campanya de Nadal i Reis

L’associació comercial de la capital del cava ha fet pública una nota on explica que el total de comerços associats havien facturat més de 535.000€, el que representaria un 3% més que l’any anterior.

Des de Som Sant Sadurní valoraven també que el tiquet mig de les compres havia pujat un 18%.
Pel que fa a les promocions, totes les compres realitzades entre l’1 de desembre de 2017 i el 5 de gener del 2018 en qualsevol de les 60 botigues i establiments on pots fer ús de la teva targeta client, entraven en el sorteig especial de Nadal. En total s’han repartit 1000€ en un sorteig aleatori seleccionant un total de 39 tiquets de compra entre un total de 11.807 tiquets de compres fetes durant la campanya de Nadal i Reis.
A banda, els 60 establiment adherits al sistema de fidelització ha donat de forma directe un total de 5.319 € de gratificació als seus clients, a més dels premis que han repartit durant tota la campanya en el marc de la campanya Som Nadal. L’aposta de regalar bosses plegables reutilitzables per anar a comprar s’ha fet coincidint en l’any en que els comerços havien de cobrar les bosses de plàstics als clients, intentant fer així un regal útil lligat a l’acte de compra.
Per ajudar a dinamitzar i engalanar el centre comercial de Sant Sadurní, aquests dies també hi ha hagut música al carrer i s’ha ampliat la il·luminació de Nadal al carrer amb nous motius al·legòrics al cava. S’ha fet el clàssic Tió popular i solidari que va fer 368 cagarades el passat 23 de desembre i va recaptar 373€ en favor de l’Associació Qui té a qui.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: