Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge se celebrarà una nova edició de les dues hores de resistència de BTT

La Raimonada que organitza Metal Bikers és una cursa de resistència que compleix la novena edició

Aquest diumenge se celebrarà a la Zona Esportiva de Vilafranca, la 9a edició de la Raimonada btt organitzada pel club Metal Bikers.
Aquesta és una prova de resistència per parelles que consisteix a fer el màxim de voltes possibles a un circuit marcat d’uns 2,750 quilòmetres, fent relleus durant dues hores.
En aquesta novena edició, el circuit és molt més rodador i ràpid. Mantindrà les seves rampes i pendents, molt més revolts i el rock garden. Com a novetat s’han construït dos tronk garden que posarà a prova l’agilitat de tots els bikers.
Les persones interessades a participar en la 9a Raimonada Btt han de ser majors de 14 anys i poden fer la inscripció a través de la web: http://metalbikers.wix.com/raimonadabtt.
El preu és a partir de 10 € per persona amb la llicència federativa en curs del 2018. Hi haurà premis per les tres millors parelles en categoria masculina, femenina, mixta i júnior (de 16 a 18 anys), a més d’un obsequi per a tots els participants. L’organització destinarà un percentatge de les inscripcions a La Marató de TV3. Més informació a www.metalbikers.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: