Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació presenta el projecte d’itinerari de vianants a la BV-2176 a Castellví de la Marca

El projecte s’ha presentat a l’Ajuntament de Castellví i ha de ser una via de comunicació per a vianants entre la Múnia i les Casetes d’en Pujol.

Es tracta d’un itinerari entre la Munia i les Casetes d’en Pujol al municipi de Castellví de la Marca, per tal d’incentivar, en condicions de comoditat i seguretat viària, la mobilitat a peu entre aquets dos nuclis urbans. El projecte ha estat lliurat aquesta setmana pel diputat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, a l’alcalde, Xavier Ramos.
El treball projecta un itinerari de vianants paral·lel a la plataforma de la carretera BV-2176 però protegida del trànsit rodat mitjançant el corresponent dispositiu de seguretat que garanteixi la seguretat dels usuaris de l’itinerari.
El projecte preveu la construcció d’un nou camí de dos metres d’amplada per a ús exclusiu de vianants, separat del ferm de la carretera per una cuneta de terra. Així mateix, el projecte també preveu el tipus de paviment que es farà servir, el drenatge de la via, l’enllumenat i les proteccions, a més de la canalització dels serveis afectats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: