Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns comença un nou cicle dels Grups de Diàleg, parlant de la doctrina social de l’església

Els grups de diàleg ja molts anys que organitzen un cicle de xerrades amb la voluntat d’aportar la visió de l’església sobre temes d’actualitat social.

Com explica Quim Bages, dels Grups de Diàleg, les conferències són impartides per professionals i especialistes reconeguts en cada una de les qüestions, que els permeten aprofundir i tenir un millor coneixement sobre cada un dels temes.
Les sessions es fan sempre en dilluns, i la primera d’enguany és el proper 22 de gener a partir de les 9 del vespre a la sala Mossèn Vinyeta. El rector de les parròquies de Vilafranca, Xavier Aymerich, destacava que es tracta d’un cicle de 6 conferències, amb temàtiques variades que busquen oferir aquesta visió des de la perspectiva de l’església en temes d’interès social.
La primera de les sessions aquest dilluns se centrarà en la doctrina social de l’església i anirà a càrrec de Concepció Huerta.
En els mesos següents es parlarà sobre immigració, sobre la persecució dels cristians en alguns països.
També es plantejarà el moment actual de la fé, amb una xerrada titular “Creure encara?”; i s’oferirà una aproximació global a l’evangeli segons Sant Marc.
Totes les xerrades es fan els dilluns, començant a les 9 del vespre, a la sala Mossèn Vinyeta de Vilafranca. Són obertes a tothom i gratuïtes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: