Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP demana al CCAP que retiri un contracte a una empresa investigada per presumpte corrupció

“Iniciatives i Programes” ha guanyat, per segon any consecutiu, el concurs per gestionar el servei de joventut dels diferents ajuntaments de la comarca de l’Alt Penedès.

En aquest cas, ha estat l’única empresa que s’hi ha presentat. No va ser així l’any anterior, en què s’hi van presentar vàries empreses, i la CUP ja va manifestar el seu desacord en la contractació de l’empresa en qüestió.

La CUP manifesta el seu desacord en la contractació de l’empresa esmentada, ja que, actualment, l’empresa de serveis “Iniciatives i Programes” està immersa en un procés judicial per l’anomenat ‘cas Inipro’, investigada per irregularitats en la contractació dels serveis socials a ajuntaments com Tarragona i Viladecans.

Per altra banda des de la CUP troben estrany que en aquesta ocasió no s’hagin presentat més empreses al concurs i no volen que el Consell Comarcal contribueix a constituir un monopoli.

És per això que la CUP no dóna suport a la contractació feta pel Consell Comarcal i li demana que repensi el concurs o retiri el contracte. Considera que és el govern qui té l’obligació de buscar alternatives i que l’ens comarcal també es podria fer càrrec de la subcontractació de dinamitzadors juvenils pels serveis de joventut de la comarca.

 

 

CUP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: