Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cesk Freixas ha ofert un concert al Casal Popular de Vilafranca, a benefici del CDR

Cesk Freixas va fer un repàs a la seva trajectòria, amb la cançó protesta com a fil conductor.

El cantautor va oferir un concert proper i íntim a l’escenari del Casal Popular, acompanyat pel guitarrista Víctor Nin. El concert era d’accés obert i funcionava amb el sistema de taquilla inversa per recollir diners pel Comitè de Defensa de la República de Vilafranca.

Freixas va iniciar fa anys una línia estètica i literària que l’ha acompanyat des del quart disc, amb un to propositiu pel que fa als continguts i un estil proper al rock i a la música popular.

Com a curiositat, Freixas confessava al seu compte de Twitter després del concert que havia oblidat cantar ‘La petita rambla del Poble Sec’, un dels seus temes més coneguts, tot i que era al repertori. Així que el d’aquest dissabte és probablement el primer concert sense aquesta cançó estrella del cantautor.

Nascut a Sant Pere de Riudebitlles l’any 1984, va iniciar la seva activitat com a cantautor l’any 2004. El 4 de gener va fer 14 anys de la seva primera actuació, que va tenir lloc al bar Jimmy Jazz d’Igualada.

Des d’aleshores, i fins a dia d’avui, ha editat sis treballs discogràfics, ha publicat dos llibres, i ha dut a terme més de 1.500 actuacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: