Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila destaca que la pista de gel ha atret persones d’altres zones de Catalunya

Falten les xifres definitives però es calcula que, com en anys anteriors, han passat per la pista entre 14.000 i 15.000 patinadors.

A pocs dies del tancament de la pista de gel i quan ja se n’està fent el desmuntatge, el balanç que fan des de l’associació de comerciants Centre Vila és positiu. Falten les xifres definitives però es calcula que, com en anys anteriors, han passat per la pista entre 14.000 i 15.000 patinadors. Aquí s’inclouen els patinadors i patinadores que hi van pel seu compte i les escoles, entitats i clubs que hi van en grup amb un preu especial.

La copresidenta de Centre Vila Marta Vivas destaca especialment d’aquesta darrera campanya l’atracció de persones de fora de Vilafranca i de l’Alt Penedès.

Vivas també valorava positivament la instal·lació d’un arbre al centre de la pista per ordenar la circulació dels patinadors de forma circular, una de les novetats principals de la campanya.

La pista de gel del Centre Vila ha estat en funcionament des de l’1 de desembre, quan sen va fer la inauguració oficial, i fins divendres passat. El dia 27 de desembre va haver de tancar per les fortes ràfegues de vent.

Pel que fa a les altes temperatures que s’han viscut alguns dies, segons Vivas, no han provocat problemes en el funcionament quotidià de la pista.

La pista s’està desglaçant i la instal·lació serà retirada en els propers dies. També s’està retirant la il·luminació de Nadal que ha servit per decorar els carrers de Vilafranca durant les festes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: