Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre Excursionista preveu tenir un nou local amb zona d’escalada

El Centre Excursionista del Penedès celebrarà l’assemblea extraordinària de socis 2018 la setmana vinent.

Concretament l’assemblea tindrà lloc el divendres, 12 de gener a les 9 del vespre, a l’auditori del Escorxador.

Un cop oberta l’Assemblea, es presentarà el projecte del nou local amb zona d’escalada i els espais socials, el pressupost i les opcions de finançament i avals. Després dels precs i preguntes, es passarà a votar per validar el projecte.

En un altre sentit, hi ha una còpia complerta de la memòria del projecte a la secretaria del CEP, perquè tothom qui vulgui el pugui estudiar per tal de fer-se’n una idea més complerta i poder fer les preguntes que corresponguin el dia de l’assemblea.

CEP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: