Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cecília Mestres valora molt positivament l’experiència al concurs “La voz”

La cantant ha visitat el programa “Al teu aire” de Ràdio Vilafranca

Aquest dimecres a la tarda, la cantant vilafranquina ha visitat el programa “Al teu aire” on ha explicat la seva experiència musical al talent show de Telecinco “La voz”. Mestres explica que en l’anterior edició es van posar en contacte amb ella i que va rebutjar l’oferta, però que enguany ho va tornar a valorar i va acceptar, perquè va creure que el concurs l’ajudaria a promocionar-se i a donar-se a conèixer

La jove cantant de 25 anys va començar a interessar-se per la música als tres anys estudiant piano, i als 12 anys va decidir estudiar teatre musical i cant. També va aprofitar una estada a Anglaterra pels estudis universitaris per ampliar els seus coneixements musicals i ara quan fa més d’un any va decidir anar-se’n a viure a Mallorca per viure de la música. Un cop viscuda l’experiència al concurs, Mestres recorda que quan els quatre coaches del programa es van girar va estar molt contenta. Tot i que també reconeix que procés ha estat dur i que li ha exigit molt d’esforç.

 

A partir d’ara, vol centrar-se en les seves dues bandes musicals, The Frenetiks i The Major Tones. La Cecília Mestres vol sortir de l’illa i consolidar la seva carrera a escala estatal.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: