Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CDR de Vilafranca reclama la llibertat dels presos polítics el darrer dia de l’any

L’acte es va fer el 31 de desembre a les 12 h a la plaça Pau Casals, al barri de l’Espirall

El Comitè de Defensa de la República va fer una nova concentració per reclamar novament la llibertat d’Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. La Rosa Maria Isart, membre del CDR, explica que amb acte pretenen adreçar un missatge al govern espanyol perquè accepti el resultat de les eleccions i retiri l’article 155. A més, també  explicava que han escollit fer-ho al migdia per interferir en la preparació dels darrers preparatius de la nit de cap d’Any.

L’acte va començar amb una lectura d’un manifest i, seguidament, el grup de músics que habitualment toquen cada nit a la plaça de la Vila van interpretar de nou el Cant dels Ocells, aquest cop a la plaça Pau Casals. La concentració va acabar, com és habitual, amb el Cant dels Segadors i crits de llibertat.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: