Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cavalcada de Reis dels Monjos ha estrenat carrosses

Santa Margarida i els Monjos també va viure una nit d’emocions el passat divendres, vigília del dia de Reis.

Ses Majestats van arribar al municipi tot estrenant carrosses noves i precedits pel patge volador, que aquest any va arribar per aire.

Els reis es van adreçar a les famílies que els estaven esperant després d’un recorregut pels carrers del poble i van destacar els elements bàsics que ha de tenir una nit com la que precedeix el sis de gener.

L’alcaldessa Imma Ferret va ser l’encarregada de rebre els reis i la seva comitiva. Ferret destacava les particularitats de la cavalcada de Reis a Santa Margarida i els Monjos i, sobretot, el protagonisme del patge volador.

L’estrena de les noves carrosses era un dels reclams principals de la nit. Els dissenyadors Narcís Cabré i Laia Martí, de l’estudi de La Ràpita Dissenyemacasa, van ser els encarregats de fer la carrossa del rei Melcior.

Com sempre, els principals protagonistes de la nit, a més dels Reis, eren la canalla i les seves famílies, que esperaven amb il·lusió i nervis l’arribada de ses majestats.

La cavalcada de reis dels Monjos també va comptar amb actuacions de dansa i musicals per acabar de posar el colofó final a una nit molt especial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: