Dimarts, 18 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal Popular de Vilafranca acull l’exposició “Valor Afegit” de Mariona Ríos

L’exposició es pot visitar fins al proper diumenge 28 de gener.

L’exposició mostra les seves creacions en serigrafia i aquarel·la digitalitzada. Es tracta d’una proposta que pretén interpel·lar i fer reflexionar l’espectador. Qui determina el valor d’una obra: l’artista o el públic? Si una obra canvia de format, de material o d’ubicació, perd significació? Si apropem l’art al gran públic, si el fem baixar del planeta de l’elitisme, el continuarem valorant igual? Aquests són alguns dels interrogants que Mariona Ríos planteja al voltant de la seva col·lecció.

La Mariona Ríos va fer el batxillerat artístic a l’IES Milà i Fontanals i és llicenciada en Belles Arts. A banda de la serigrafia i l’aquarel·la digitalitzada, tècniques que va utilitzar per crear l’estampa de Sant Fèlix de l’any passat, al llarg de la seva trajectòria també ha treballat amb la del paper maché.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: